Skip to main content

Lidmaatschap

Voordat je lid wordt kan je als proef 3 keer gezellig met ons meelopen, om zo te kijken of je je thuis voelt binnen onze loopgroep. Kijk voor meer informatie op deze site of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Lid worden
Je kan lid worden van de loopgroep van Avanti Wilskracht vanaf 16 jaar.

Als je lid wilt worden vragen we je om het aanmeldingsformulier in te vullen. Dit formulier kan je hier downloaden.

Aanmeldingsformulier downloaden

Je kan het aanmeldingsformulier op de volgende manieren invullen:

  • Vul beide pagina’s van het aanmeldingsformulier elektronisch in en plaats een elektronische handtekening.
  • Print het aanmeldingsformulier uit, vul beide pagina’s in en plaats je handtekening en maak een foto van beide pagina’s. Let er hierbij op dat de ingevulde informatie en de handtekening goed leesbaar zijn.

Het volledig ingevulde aanmeldingsformulier (2 pagina’s en met handtekening) kan je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Contributie

In het aanmeldingsformulier word je gevraagd om enkele persoonsgegevens in te vullen, zoals je adres, e-mailadres en telefoonnummer.
Deze worden gedeeld met ClubCollect en zijn nodig om de betaalverzoeken voor de contributie te kunnen versturen.
De persoonsgegevens worden nooit verspreid of gebruikt voor commerciële doeleinden, en zijn alleen zichtbaar voor de ledenadministratie en de penningmeester. 
Het delen van de persoonsgegevens zal geheel conform de vereisten zijn onder de Wet Bescherming Persoonsgegevens  (artikel 8 onder b Wbp).

Na de aanmelding ontvang je een betaalverzoek via e-mail, sms en/of per post van ClubCollect. In dit betaalverzoek staat een link waarmee je op jouw persoonlijke betaalpagina komt. 

Op deze pagina moet je een betaalkeuze maken. Je kan kunt kiezen uit:

  • Betaling ineens.
    Bij betaling ineens heb je de keuze tussen een betaling via IDEAL en automatische incasso.
  • Betaling in termijnen.
    Bij betaling in termijnen gaan de betalingen altijd via automatische incasso en wordt er per incasso een administratieve bijdrage van € 0,50 in rekening gebracht. 

Indien een lid zich voor een tweede sport bij Avanti-Wilskracht aanmeldt, geldt voor de goedkoopste sport een korting van 25%. Deze regeling geldt zowel voor junioren als voor senioren. 

Voor meer informatie, zie www.clubcollect.com/nl/
Heb je hier vragen over, neem dan contact op met de ledenadministratie van de omnivereniging: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Lidmaatschap opzeggen
Je moet je lidmaatschap altijd schriftelijk opzeggen. Dit kan via een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Het verenigingsjaar van de loopgroep loopt van 1 januari t/m 31 december. Dit in verband met het automatische lidmaatschap van de Atletiek Unie. Dit betekent dat je het lidmaatschap voor 1 december moet opzeggen.

Adreswijzigingen
Adreswijzigingen of andere wijzigingen in je lidmaatschap kan je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vragen
Vragen over alles wat met lid worden of ledenadministratie van de loopgroep te maken heeft, kan je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vragen over de contributie kan je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..