Lidmaatschap

Om lid te worden van de loopgroep van Avanti Wilskracht moet je een aanmeldingsformulier invullen. Dit formulier kun je op deze pagina downloaden of in ons clubhuis op het Zoutendijk krijgen. Tevens kan je ook een trainer om een aanmeldingsformulier vragen. 

Voordat je lid wordt kan je het hardlopen natuurlijk een aantal keren zelf uitproberen. Maar je kan ook een paar keer gezellig met ons meelopen om zo te kijken of het iets voor je is. Kijk voor meer informatie op deze site of stuur een e-mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Je kunt lid worden van de loopgroep vanaf je 16e levensjaar.

Aanmeldingsformulier inleveren
Het aanmeldingsformulier dient, volledig ingevuld (beide pagina's!), opgestuurd te worden naar de Ledenadministratie Loopgroep (zie hierboven) .Of te deponeren in de brievenbus van de loopgroep. De deze bevindt zich in het halletje van de toiletten in het clubgebouw. Het is niet mogelijk het aanmeldingsformulier via internet in te leveren i.v.m. de benodigde handtekening.

Nieuwe aanmelding en contributie

336x280Wanneer u zich aanmeldt zullen er enkele persoonsgegevens zoals je adres, e-mailadres en telefoonnummer worden gevraagd.
Deze worden gedeeld met ClubCollect. Dit is nodig om de betaalverzoeken te kunnen versturen.
De persoonsgegevens zullen nooit worden verspreid of worden gebruikt voor commerciële doeleinden en zijn alleen 
zichtbaar voor de ledenadministratie en de penningmeester. 
Het delen van de persoonsgegevens zal geheel conform de vereisten zijn onder de Wet Bescherming Persoonsgegevens  (artikel 8 onder b Wbp).

Daarna ontvangt u een betaalverzoek via e-mail, sms en/of per post van ClubCollect. 
In dit betaalverzoek staat een link waarmee u op uw persoonlijke betaalpagina komt. 
Op deze pagina moet u een betaalkeuze maken. 
U kunt kiezen voor het betalen in termijnen of een betaling ineens. 
Bij betaling ineens heeft u de keuze tussen een betaling via IDEAL en automatische incasso.
Bij de keuze om in termijnen te betalen gaan de betalingen altijd via automatische incasso en wordt er 
per incasso een administratieve bijdrage van € 0,50 in rekening gebracht. 

Voor meer informatie terecht op www.clubcollect.com/nl/members
Mocht u hier vragen over hebben, kunt u de ledenadministratie altijd even benaderen. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contributie opzeggen
Het opzeggen van het lidmaatschap moet altijd schriftelijk gebeuren naar bovenstaand adres.  Het verenigingsjaar van de Loopgroep loopt van 1 januari t/m 31 december. Dit in verband met het lidmaatschap van de Atletiek Unie. Dit betekent dat u het lidmaatschap voor 1 november moet opzeggen.

Adreswijzigingen
Eventuele adreswijzigingen kunnen gemaild worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of anders schriftelijk naar bovenstaand adres (hiervoor kan gebruik gemaakt worden van het aanmeldingsformulier).

Aanmeldingsformulier downloaden

Indien een lid zich voor een tweede sport aanmeldt, geldt voor de goedkoopste sport een reductie van 25%. Deze regeling geldt zowel voor junioren als voor senioren. 

Vragen
Vragen over alles wat met lid worden van onze loopgroep, contributie of de ledenadministratie te maken heeft kunt u e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.