Gezocht: hardlooptrainer (in opleiding)

De loopgroep van Avanti-Wilskracht is op zoek naar een trainer, of naar een enthousiaste loper die de ambitie heeft om trainer te worden. Is hardlopen je grootste hobby en lijkt het je leuk om andere hardlopers training te geven? Meld je dan aan bij de loopgroep van Avanti-Wilskracht! Eind oktober start de Atletiekunie met een opleiding Basislooptrainer (BLT3). Je mag deze opleiding volgen op kosten van onze vereniging!  Gedurende de opleiding kan je al praktijkervaring opdoen bij onze trainingen (op dinsdagavond). De loopgroep zorgt daarnaast ook voor een begeleider; iemand die je coacht bij de uitvoering van de praktijkopdrachten.

Hoe ziet de BLT3 opleiding eruit? Deze bestaat uit 6 workshops met aanvullende praktijkopdrachten die je dus bij onze loopgroep kunt uitvoeren. Na een praktijkexamen en voltooiing van je portfolio mag je jezelf gecertificeerd hardlooptrainer noemen! De workshops vinden plaats in Hengelo bij atletiekvereniging MPM.

Wil je meer weten over onze loopgroep, de opleiding en/of de voorwaarden?  Neem dan contact op met onze trainersco√∂rdinator via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Realisatie Weland Webdesign

© 2021 Omnisportvereniging Avanti Wilskracht

Social media