Info leden inzake contributie

Beste leden van Avanti Wilskracht

We leven in een bizarre tijd waar zekerheden ineens niet meer zo zeker zijn of lijken, door het coronavirus is onze leefwereld ineens drastisch veranderd.

Ik wil graag een beroep doen aan jullie solidariteit ten aanzien van onze mooie Omnisportvereniging, vooral wat betreft lidmaatschap en doorbetaling van contributie, vooralsnog lopen de vaste lasten in algemene zin gewoon door en hebben we de nodige betalingsverplichtingen.

We begrijpen dat er onder onze leden mensen, gezinnen zijn, die door de coronacrisis minder of zelfs geen normaal inkomen hebben.

Vanuit het Algemeen bestuur hebben we besloten om voor de leden , die financiële moeilijkheden hebben, een (tijdelijke) ontheffing van de contributie te regelen.

Om hiervoor in aanmerking te komen vragen we u om onze verenigingsmanager, Joost Kock, een e-mail te sturen. Joost zal deze informatie dan doorspelen naar de betreffende afdeling, vermeld in uw mail dan ook a.u.b. van welke afdeling u of uw kinderen lid zijn

Zijn mail adres is : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op dit moment is het allemaal nog niet duidelijk welke ondersteunende maatregelen we kunnen verwachten vanuit het NOC-NSF, sportbonden en overheid.

Zodra we dit concreet hebben kunnen we met elkaar in overleg gaan hoe we dan eventueel zouden kunnen compenseren, maar nogmaals, daarvoor is het nu nog te vroeg.

Verder hebben we besloten om het jubileumfeest een jaar uit te stellen, deze stond voor eind juni gepland, dat wordt dus juni 2021

Ook alle verdere activiteiten zijn opgeschort, toernooien gaan niet door, evenals het weekend kamp voor onze jeugdleden.

Mochten er vragen, opmerkingen, initiatieven zijn, dan horen we dat natuurlijk graag, we zullen samen, met elkaar ervoor zorgen dat we straks weer op een mooi manier weer van onze sporten kunnen genieten

Voor nu, blijf gezond! Houdt je aan de maatregelen en wees goed voor elkaar!

Barry Siero
Algemeen voorzitter
Omnisportvereniging Avanti Wilskracht
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Realisatie Weland Webdesign

© 2021 Omnisportvereniging Avanti Wilskracht

Social media